Stihl Trimmer iarba pe benzina (motocoasa) Stihl FS 235, 2CP, 36.6 cm3, 42 cm

1.999,99 RON
Putere 2 CP
Diametru taiere 42 cm
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 3 zile

Cod Produs: 41512000015 Ai nevoie de ajutor? 0770498808
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Continut Pachet
  • Review-uri (0)

Trimmer iarba pe benzina (motocoasa) Stihl FS 235, 2CP, 36.6 cm3, 42 cm

 

Stihl FS 235 este o motocoasa cu o putere mare, destinata uzului pe suprafete mari de teren, cu rezultate foarte bune in tunderea ierbii taioase si pentru defrisari.

 

Aprindere electronică

Instalaţia de aprindere electronică total capsulată garantează o pornire sigură şi o funcţionare fără perturbări a motorului. Oferta ridicată de tensiuni de aprindere asigură o scânteie de aprindere stabilă şi o durată mare de ardere. Acest lucru conduce la o îmbunătăţire a arderii combustibilului şi la emisii de gaze de evacuare reduse.Mâner circular, mâner rotundZoom

 

Mâner multifuncţional

Mânerul multifuncţional se utilizează la motocoase, dispozitive de tăiere şi foarfeci de gard viu. Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Comanda se realizează deosebit de simplu şi sigur - mâna rămâne în permanenţă pe mâner. Mânerul multifuncţional este integrat în ghidonul de cosit. La aparatele cu mâner circular elementele de comandă sunt dispuse în tijă. (similar imagine)
 

 

Mâner tip ghidon

Mânerul dublu este denumit şi ghidon de cosit ergonomic. Acesta permite o poziţie naturală a coasei în timpul cositului, putând fi reglat cu ajutorul unui şurub de strângere. La motocoasele şi uneltele de tăiere mânerul dublu reprezintă de fiecare dată prima opţiune dacă trebuie cosite des suprafeţe mari.

 

Ochelari de protecţie

Pentru siguranţa dumneavoastră servesc ochelarii de protecţie de serie. Ochelarii sunt bine ventilaţi şi dispun de o protecţie laterală lată.

 

STIHL ElastoStart

Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor în doi timpi se generează forţe de şoc, ce solicită muşchii şi articulaţiile. ElastoStart reduce acest lucru în mod sesizabil. Un element de amortizare special aflat în mânerul de pornire se dilată în funcţie de forţa de tracţiune, determinând astfel un proces de pornire uniform, fără vârfuri de forţe de şoc.

Taxa Timbru Verde: Valoare Taxa Timbru Verde inclusa in pretul produsului

Alimentare: Benzina

Greutate (Kg): 6.8

Tip Motor: 2 timpi

Racire Motor: Aer

Pornire Motor: Sfoara

Putere Motor (Kw/Cp): 1.5/2

Recipient Carburant (Ml): 0.75

Capacitate Cilindrica (Cm3): 36.6

Lungime Tija (Mm): 1800

Diametru Taiere Cu Fir (Mm): 420

Cap taietor cu fir nylon Autocut 25-2,Trimmer iarba pe benzina (motocoasa) Stihl FS 235

Scrie un review


Ai nevoie de
ajutor?
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!