Polizoare, Debitatoare si Accesorii

Afiseaza: 1-24 din 253 produse

 Filtre
Mesterul Sculex - scule electrice, polizor, polizor unghiular, flex, polizor de banc, polizor drept  

Polizor

 

Mai multe detalii despre polizor unghiular si multe altele gasesti in articolul: Cum aleg un polizor unghiular.

 
 

Cum aleg un polizor unghiular (flex)?

Polizoarele unghiulare sunt unelte ieftine si care la prima vedere sunt identice intre ele – de aici si tentatia de a alege primul si cel mai ieftin model. In ciuda similaritatilor intre brandurile si modelele de polizoare unghiulare trebuie sa iei in calcul ca majoritatea utilizarilor vor fi foarte lungi.

Spre deosebire de bormasini si filetante, ale caror motoare sunt oprite intre gauriri/insurubari, in cazul flexului este posibil ca motorul sa mearga neoprit perioade foarte lungi de timp. Asta va duce la supra incalzire si deteriorare prematura.

Polizor unghiular mic

Polizoarele mici sunt cele care folosesc discuri sub 18cm (7inch) si sunt excelente pentru lucrari de detaliu precum taieturi in contur, polizarea si slefuirea colturilor - mai ales atunci cand manevrabilitatea si portabilitatea sunt dorite.

Polizor unghiular cu acumulator

Desigur ca un polizor unghiular alimentat la priza, va putea sa functioneze fara incetare si sa asigure o putere consistenta pe toata durata activitatii, dar un polizor unghiular cu acumulator, va fi intotdeauna mai practic si mai portabil - sa ne imaginam doar situatia lucrului la inaltime, pe o scara sau acoperis. Acumulatorii unui flex vor rezista la utilizari de pana la 30 de minute de functionare in sarcina, dupa care va fi nevoie de reincarcarea sau schimbarea acestora.

Va recomandam, in cazul in care alegeti un flex cu acumulator, sa cautati unul care are un acumulator compatibil si cu alte dispozitive pe care le aveti in dotare. Timpul de incarcare al unui acumulator de flex/bormasina/drujba sau orice alt aparat pe care il aveti, este de cel putin o ora, deci interschimbarea acumulatorilor este de dorit.

Polizor unghiular mare

Polizoarele unghiulare de dimensiuni medii sunt cele care in general accepta discuri de peste 18cm (7 inch) si sunt folosite pentru realizarea taieturilor profunde si pentru slefuirea suprafetelor mari sau dintr-o singura trecere.

Majoritatea flexurilor de dimensiuni medii si mari se alimenteaza de la reteaua electrica, exista insa si modele cu motoare termice pe benzina pentru utilizarea in zone neelectrificate.

Polizoarele unghiulare mari sunt dedicate uzului profesional si pot cantari pana la 7 Kg cu dimensiuni de pana la 50 cm.

 

Suport clienti Luni-Vineri, 09:00-17:00

0770498808 contact@sculex.ro
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!