Masini de Gaurit, Insurubat si Accesorii

Afiseaza: 1-24 din 533 produse

 Filtre
Mesterul Sculex - scule electrice, bormasina cu percutie, bormasina cu acumulator, masina cu impact, surubelnita electrica  

Bormasina

 

Mai multe detalii despre masini de gaurit, bormasina cu percutie, bormasina cu acumulator, ciocan rotopercutor, bormasina cu impact, surubelnita electrica si multe altele gasesti in articolul: Cum aleg o bormasina.

 
 

Bormasina clasica, fara percutie

 

Este destinata gauririi lemnului, metalului, plasticului si a altor tipuri de materiale similare ca duritate. Nu putem sa o folosim pentru gaurirea zidariei sau betonului dar putem sa o folosim, datorita greutatii reduse, pe post de surubelnita electrica – in sarcini sau turatii de insurubare la care o surubelnita electrica dedicata nu ar face fata. (ex: o putem folosi in cazul suruburilor foarte lungi auto forante in lemn, unde avem nevoie de cuplu foarte mare sau insurubarea rapida). Bormasina clasica este echipata cu mandrina tip Jacobs (cu cheie).

 

Bormasina cu percutie

 

Este destinata gaurilor in zidarie si beton. Functia de percutie se activeaza de la buton – deci cu percutia dezactivata se va comporta ca o bormasina clasica, fara percutie. Dezavantajul bormasinilor de gaurit cu percutie este ca sunt mai voluminoase si mai grele.

 

Ciocan rotopercutor

 

Foarte bun pentru gaurirea rapida betonului si in daltuire. Spre deosebire de bormasina cu percutie, ciocanul rotopercutor are un alt mecanism care genereaza percutarea/inaintarea burghiului. Mecanismul este electro-pneumatic si spre deosebire de bormasina cu percutie, care foloseste un sistem tip levier, pistonul acestuia nu intra in contact direct cu mandrina – de aici si fiabilitatea ridicata.

Suport clienti

contact@sculex.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!