Ciocan Rotopercutor

Afiseaza: 1-24 din 159 produse

 Filtre
Mesterul Sculex - scule electrice, bormasina cu percutie, bormasina cu acumulator, masina cu impact, surubelnita electrica  

Ciocan Rotopercutor

 

Mai multe detalii despre masini de gaurit, ciocan rotopercutor, bormasina cu percutie, ciocan rotopercutor cu acumulator, si multe altele gasesti in articolul: Cum aleg o bormasina.

 
 

Ciocan rotopercutor

 

Foarte bun pentru gaurirea rapida betonului, daltuire si demolare.

Spre deosebire de bormasina cu percutie, un ciocan rotopercutor are un alt mecanism care genereaza percutarea/inaintarea burghiului. Mecanismul este electro-pneumatic si spre deosebire de bormasina cu percutie, care foloseste un sistem tip levier, pistonul acestuia nu intra in contact direct cu mandrina – de aici si fiabilitatea ridicata.

In afara de asta, in sistemul electropneumatic inaintarea spiralului este mult mai mare decat in sistemele cu percutie – gaurirea in beton fiind si de 10 ori mai rapida.

Prinderea burghiului se face intr-o mandrina SDS, un sistem foarte bun in astfel de aplicatii, foarte fiabil si foarte practic – eliberarea si introducerea unui burghiu nou se poate face cu o singura mana.

Ciocanul rotopercutor are 3 moduri de utilizare:

  1. Gaurire;
  2. Gaurire cu percutie;
  3. Percutie (fara gaurire).

Cand operam in modul percutie putem atasa diverse dalti si spit-uri. Exemple de activitati pe care le putem avea in acest mod:

  • Demolare;
  • Desprinderea placilor vechi de gresie si faianta;
  • Realizarea dozelor de priza/intrerupator/legaturi electrice;
  • Gaurirea planseelor;
  • Multe altele.

Suport clienti

contact@sculex.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!