Masini cu Percutie

Afiseaza: 1-24 din 136 produse

 Filtre
Mesterul Sculex - scule electrice, bormasina cu percutie, bormasina cu acumulator, masina cu impact, surubelnita electrica  

Bormasina cu percutie

 

Mai multe detalii despre masini de gaurit, bormasina cu percutie, bormasina cu acumulator, ciocan rotopercutor, bormasina cu impact, surubelnita electrica si multe altele gasesti in articolul: Cum aleg o bormasina.

 
 

 

Bormasina cu percutie

 

Este destinata gaurilor in zidarie si beton. Functia de percutie se activeaza de la buton – deci cu percutia dezactivata se va comporta ca o bormasina clasica, fara percutie. Dezavantajul bormasinilor de gaurit cu percutie este ca sunt mai voluminoase si mai grele.

Desi pare mai practic sa iei o bormasina cu percutie – ca sa acoperi cat mai mult din necesarul gospodariei/atelierului, infiletarea si gaurirea in lemn si metal poate sa devina un cosmar. Daca ai de infiletat sau de gaurit deasupra nivelului capului, greutatea mai mare cu 20-30% decat a unei bormasini clasice s-ar putea sa fie prea mult.

Bormasina cu percutie este echipata cu mandrina tip Jacobs sau mandrina tip SDS, in functie de brand-ul ales cat si clasa de pret. Mandrina tip Jacobs nu este foarte eficienta in gaurirea cu percutie deoarece datorita vibratiilor este posibil ca aceasta sa se slabeasca si sa permita patinarea burghiului in prinderea mandrinei.

Si la acest tip de bormasina se pot atasa diverse accesorii, dar tine cont ca turatia unei bormasini cu perutie, este mai mica in comparatie cu una fara percutie, deci in cazul accesoriilor de slefuire si polizare s-ar putea ca randamentul sa fie mai mic.

Suport clienti

contact@sculex.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!